Haagsche Business Club – Aftermovie feest

By Esther Jonker | Portfolio

dec 11

Aftermovie- Jubileumfeest

Samen met de Haagsche Business Club hebben we een aftermovie gemaakt waarin we een korte impressie geven van het feest waar ze hun 10-jarig bestaan vierden.   

De Haagsche Business Club bestaat uit ondernemers en overheidsinstanties uit Den Haag die geïnteresseerd zijn in nieuwe kansen en mogelijkheden. Het doel van de Haagsche business club is om deze mensen met elkaar in contact te laten komen voor een succesvoller ondernemerschap.

De Haagsche Business Club wil een informeel karakter uitstralen met een informatief gedeelte. Naast dat het interessant en nuttig is, hopen ze vooral dat het leuk en onderhoudend is.

More...

Vraag

De Haagsche Business Club bestaat 10 jaar! Ter ere van het 10-jarig bestaan organiseren zij een feest voor alle leden in Paviljoen De Witte in Scheveningen. De avond draait niet alleen om netwerken en ontmoeten. Maar er is ook entertainment zoals muziek en een illusionist. Deze elementen moeten allemaal aanbod komen. De diversiteit tijdens de avond moet je zien en de sfeer van het feest moet van het beeld afspatten.

De aftemovie wordt gemaakt voor de leden van Haagsche Business Club. Na het zien van de video moeten mensen een impressie krijgen van het 10-jarig jubileum. 

Aanpak Aftermovie

Voor het feest hebben we samen met de Haagsche Business Club gezeten en een plan geschreven. Wat er, waar en wanneer moet worden gefilmd op de avond. Het plan is uitgeschreven en van tevoren doorgenomen. Met dit plan hebben wij de hele avond onopgemerkt kunnen filmen en wisten we wat er op beeld moest komen. Net zo onopgemerkt als de cameraman die natuurlijk ook volgens de kledingvoorschriften op de avond verscheen.

Om de intieme sfeer tijdens de avond over te laten komen op beeld is er gebruik gemaakt van een lichtgevoelige camera. De Haagsche Business Club wilde liever geen gebruik maken van kunstlicht. Dit was ook niet nodig.

Door onze voorbereidingen was het bovendien mogelijk de aftermovie binnen 24 uur op te leveren!

Producties

Volledige aftermovie

https://vimeo.com/245212083

15 sec versie. Edit speciaal voor gebruik op social media:

https://vimeo.com/246113763