Anne Ruhl – Boekpresentatie

By Esther Jonker | Portfolio

feb 20

In 2018 debuteerde Anne Ruhl als kinderboekenschrijfster. Via uitgeverij Buddy Books is haar boek te koop in alle boekhandels en via bol.com. De boeklancering is natuurlijk groot gevierd, en wij zijn gevraagd hier een videoreportage van te maken. 

Aanpak event video

Het event is zo gefilmd, dat het voor de afwezigen voelde alsof ze er ook bij waren. Alle belangrijke hoogtepunten zijn in de video verwerkt. Daarnaast hebben we uiteraard ook wat gasten aan het woord gelaten. Hoe vonden zij het boek?

Naast dat we de registratie met de hoogtepunten van de middag hebben gemaakt, zijn er uiteraard ook social media video's gemaakt. Deze zijn korter dan de event film  en specifiek gericht op een bepaalde doelgroep. Zo kunnen ze effectief worden ingezet op de social media kanalen.

Wie is Anne Ruhl

Anne Ruhl is lerares en schrijfster. In oktober  2018 is door uitgeverij Buddy Books haar eerste kinderboek uitgegeven: Stip en Roeltje en de Charmante oplichter.

Stip en Roeltje zijn zussen. Stip is een keurige dame met een schoonmaakbedrijf en bijzondere uitvinderskwaliteiten. Roeltje is een chaotische lieverd. Ze heeft behoorlijk wat achterstand met betalen van haar rekeningen omdat ze erg van winkelen houdt. Dan verschijnt de charmante Max. Max helpt Roeltje met haar geldproblemen en maakt romantische gevoelens los bij Stip. Zijn de charmes van Max wel oprecht en is de hulp die hij aan Roeltje geeft echt een oplossing?

Ben je benieuwd naar het boek? Hij ligt bij je lokale boekhandel, of laat hem bezorgen door bol.com :-).