Iv-Groep – Arbeidsmarkt-communicatie

By Vivian Brummer | Portfolio

mei 19

Iv-Groep Arbeidsmarktcommunicatie  

De Iv-Groep is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Ze bieden wereldwijd dienstpakketten op markten als infrastructuur & havens, water en industrie. De werknemers hebben een uitgesproken passie voor techniek. Hun passie voor techniek wordt vertaald in hun duurzame en innovatieve oplossingen voor allerlei soorten projecten. Wij hebben deze passie vertaald naar een video voor de arbeidsmarkt. Dit wordt ook wel een  arbeidsmarktcommunicatie video genoemd.

Voor de Iv-Groep is onderlinge betrokkenheid en sfeer erg belangrijk. Binnen het bedrijf wordt er veel samengewerkt in hechte teams. Op deze manier is het mogelijk om complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Vraag Iv-Groep 

De Iv-Groep heeft een aantal vacatures die gepromoot gaan worden. Door middel van een video wil de Iv-groep een sollicitant of geïnteresseerde motiveren en inspireren om te solliciteren bij het bedrijf. In de film komt de passie voor techniek en nadruk op techniek naar voren. Daarnaast ligt het accent binnen de video op het bedrijf en niet op een specifieke functie.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Plezier op het werk 
  • Iedereen deelt een passie voor techniek 
  • Het is een open werkplek 
  • De gezellige werksfeer
  • Uitdagende projecten

Door dit in de video te verwerken weten potentiële sollicitanten binnen een minuut wat voor een bedrijf IV-groep is.

Aanpak

We hebben het enthousiasme van de medewerkers in beeld gebracht door hen zelf te laten vertellen over projecten waar ze aan hebben gewerkt. én waar ze trots op zijn. Ook de samenwerking met de collega's wordt besproken in de interviews. Men werkt samen met collega's aan de projecten, samen zorgen ze ervoor dat het project een groot succes wordt.

Naast de shots op het kantoor hebben we een timelapse en droneshots in de video verwerkt. Deze zijn in de video geplaatst om de kijker een indruk te geven over de verschillende projecten van de Iv-Groep. Waar gaat de potentiële werknemer eigenlijk aan werken? Daarnaast maakt het de video dynamischer en afwisselender. Hierdoor blijft de aandacht van de kijker bij de video. 

Wil je meer van onze video's zien? Bekijk dan de andere video's in onze portfolio.