Beroepenvideo av-specialist

By Vivian Brummer | Video Marketing

mei 24

Beroepenvideo met Leontien en Arjan

Sinds kort zijn wij weer aan het filmen voor het SBB. SBB is de afkorting voor Samenwerken Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Het SBB verbindt het middelbare beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Ze zorgen ervoor dat mbo-opleidingen de gewenste kennis en vaardigheden leren aan de student. Zo is er een optimale aansluiting van de praktijk naar een baan in het bedrijfsleven.

Showreel beroepenvideo's

Op dit moment zijn wij dus weer druk bezig om tientallen praktijkopleidingen in beeld te brengen. Afgelopen jaar hebben wij ook al zo’n 150 praktijkopleidingen gefilmd en gemonteerd voor het SBB. Een showreel van al deze video’s vind je op onze website. De showreel is een korte samenvatting van de video’s die we in 2017 hebben opgenomen. 

Zelf voor de camera

Afgelopen periode zijn we bijna iedere dag op pad geweest. Naar verre uithoeken in het land gereden om beroepen in beeld te brengen. Maar er waren ook beroepen dichter bij huis. Eén van deze beroepen was zelfs zo dichtbij dat we gewoon op kantoor konden blijven. 

Het ging om het beroep av-specialist. En hadden wij toevallig net bij ons video marketing bedrijf een stagiair av-specialist rondlopen JEn hoe leuk is het om je eigen bedrijf tussen de beroepenvideo’s te hebben? Leontien (die nu bij ons werkt), liep deze winter nog stage bij TVMC als av-specialist. De perfecte kandidaat dus voor het beroepenfilmpje av-specialist van het SBB. Daarnaast met Arjan als perfecte stagebegeleider voor in de video. De andere collega’s wilden natuurlijk niet achter blijven en waren figurant in de video.  

Video av-specialist

Nadat de video was opgenomen, moest deze natuurlijk nog worden gemonteerd. Leontien wilde liever haar eigen video niet editen, dus heeft Jordy hem gemonteerd. De bloopers zijn er helaas uitgehaald, maar er is heel wat gelachen tijdens het opnemen van de video. 

Bekijk het eindresultaat van de beroepenvideo av-specialist ft. Leontien en Arjan (en de rest)!