Big Green Egg – Ukraine

By Vivian Brummer | Portfolio

mei 15

Big Green Egg Ukraine 

Big Green Egg is wereldwijd marktleider op het gebied van kamado ovens. Het is een veelzijdig kookgereedschap in verschillende maten. Met Big Green Egg zet je bijzondere gerechten neer van stoofvlees tot aan desserts.

Big Green Egg wordt ook wereldwijd verkocht, waaronder in Oekraïne. In 2018 werd er in Oekraïne een nieuwe winkel geopend in een grote shopping mall. In deze winkel gaan Big Green Eggs en de accessoires worden verkocht. Om deze nieuwe winkel te promoten is een inspirerende video gemaakt die klanten uitnodigt om de winkel te bezoeken.

Vraag

Big Green Egg Europe heeft ons gevraagd drie video's van ongeveer 30 seconden voor Big Green Egg Ukraine te produceren.  Met mooie beelden inspireren we met lekkere recepten die je kunt maken in de kamado. Er worden teksten in het Oekraïens verwerkt in de video, maar geluid is uiteraard niet nodig. Een voice-over of muziek is niet wenselijk op een billboard in een shopping mall :-). Daarom worden de teksten in het Oekraïns in beeld verwerkt door middel van graphics.

De video wordt afgespeeld op een heel groot scherm. Ons is gevraagd om de video daarom in een hoge resolutie (4K) te leveren zodat deze scherp te zien is op het grote scherm. Daarnaast wordt de video ook online ingezet op de social media van Big Green Egg.

Aanpak

Voor Big Green Egg Ukraine hebben wij al meerdere receptenvideo’s gemaakt. Van dit materiaal hebben we een compilatie gemaakt. We hebben er bewust voor gekozen om kleine stukjes uit verschillende video’s te laten zien, zodat er geen hele recepten worden gepresenteerd. Er worden dus teasers gemaakt, om de shoppers nieuwsgierig te maken.

Deze receptenvideo’s hebben we gehermonteerd. Door deze montage sluiten de video’s goed op elkaar aan. We hebben drie video’s gemaakt van precies 30 seconden. Die afwisselend getoond worden op het grote scherm in de shopping mall.

Wij hebben muziek onder de video gezet. Voor de shopping mall was dit niet nodig, maar voor het bekijken van de video op een desktop is muziek een onmisbare aanvulling.


In totaal hebben wij 3 video’s gemaakt voor Big Green Egg Ukraine.