Drone Beelden

Je bedrijf, bedrijfshal of landgoed vanuit de lucht. Het blijft er bijzonder uitzien. Het is namelijk vanuit een perspectief dat je niet dagelijks waarneemt en je kan mooie overzichtsbeelden maken. Dit is tegenwoordig eenvoudig in beeld te brengen door middel van een drone. Alhoewel, eenvoudig? Er zitten wel wat regels aan vast!

Drone beelden laten maken

Met een dronecamera bekijk je de wereld vanuit hetzelfde perspectief als vanuit het vliegtuig. Een drone vliegt uiteraard niet zo hoog als een vliegtuig, maar er wordt wel vanuit de lucht gefilmd. Hierdoor heb je tijdens het bekijken van de video het idee dat je vliegt en kan je mooie overzichtsbeelden maken. Drones worden regelmatig voor commerciële doeleinden gebruikt. Want hoe mooi is het om je bedrijf zo in beeld te brengen!?

Waarom drone beelden in je video

De reden om een drone video te maken is dus omdat het functioneel is en natuurlijk ook voor het toffe effect. Iets wat vanaf de grond moeilijk te zien is, kan een overzicht geven vanuit de lucht. Dat is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit. Zo laat je een beeld van jouw stad of gebouw zien dat je nooit eerder vanuit die hoek hebt bekeken. Maar je kan ook vanuit de lucht je bedrijfsterrein of het evenement filmen dat jullie hebben georganiseerd. 

Door het combineren van de luchtbeelden en de beelden die vanaf de grond worden genomen, krijgt je video een extra dimensie. Hierdoor wordt hij aantrekkelijk om naar te kijken. Het maakt de video bovendien levendig en bijzonder. 

Regels voor het filmen met drones

Bij het filmen met een drone moet rekening worden gehouden met regels en vergunningen. Zorg er dus voor dat je een gecertificeerde professional inhuurt die op de hoogte is van alle regels. Zo weet je zeker dat je geen boete krijgt en dat je een mooie drone video krijgt. Ga in ieder geval niet zelf zomaar met een drone vliegen.

Voordelen van een drone video van TVMC:

  • Filmbeelden van een drone geven een uniek kijkje op jouw bedrijf
  • Drone beelden laten bijvoorbeeld goed de voortgang van een nieuwbouwproject zien
  • De beelden kunnen een mooi overzicht geven van bijvoorbeeld jouw locatie of event
  • TVMC is volledig gecertificeerd en ervaren
  • We hebben onze eigen drone-piloot en eigen drones

TVMC en Drone video's

Uiteraard is TVMC volledig gecertificeerd en hebben we de juiste vergunningen en verzekeringen. Wanneer je ons de drone opnames laat maken, dan kun je er dus zeker van zijn dat we aan alle wetten en regelgeving voldoen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Ben je videoproducent zonder dronevergunning? Wij maken ook regelmatig beelden voor onze collega’s. Neem ook dan even contact op met Esther Jonker.