Dutch YouTube Gathering, we waren erbij!

By Esther Jonker | Video Marketing

apr 24
Denise Dutch YouTube Gathering

Denise op de DYTG

Afgelopen weekend (21 en 22 april 2018) was in de Jaarbeurs in Utrecht het #DYTG. En Denise, onze YouTube'er was er uiteraard bij!  

De DYTG (Dutch YouTube Gathering) is namelijk hét evenement voor iedereen die van online video houdt! Iedereen is er welkom. Dus er waren vloggers, muzikanten, gamers, cabaretiers, fashion goeroes you name it. De hele online video community kwam samen in Utrecht! 

Wat is de Dutch YouTube Gathering?

De DYTG is begonnen als een kleine een meet-up in een park. Dat is het echter al lang niet meer! Inmiddels is het een enorm event met rond de 20.000 bezoekers.  

Twee dagen lang komt heel YouTubend Nederland samen in de hallen van de Jaarbeurs. Daar kunnen ze ‘Meet & Greets’ hebben met de grootste Nederlandse YouTubers en streamers (ook wel creators genoemd). Ze kunnen optredens zien, langs de stands lopen in de expohal, merchandise kopen en vooral heel veel zien, horen én filmen. 

Blog? Nee, vlog!

Nu kunnen we daar natuurlijk een heel blog aan wijden...maar dat past toch echt niet bij een YouTube event. Vandaar dat Denise een mooie video impressie voor jullie heeft gemaakt. 

Want zeg nou zelf, wat laat een online video evenement nou beter zien, dan een video?

Wil je meer  beelden van ons zien? Volg ons dan op Facebook.