Inhouse Video-Specialist

Je zoekt een sparringpartner, iemand die een paar uur per week bij, en voor, jou aan het werk is. Iemand die jou helpt met jouw video’s.  Een interim inhouse video-specialist die bereikbaar is en meteen hands-on aan de slag kan om de volgende stap met video te zetten.

Inhouse video-specialist

Met onze incompany service helpen we jou met het opzetten, of door ontwikkelen, van video’s binnen jouw organisatie. We geven je met deze inhouse service interne ondersteuning op het gebied van videocontent ontwikkeling en creatie. Onze videomarketing-specialisten leren jouw bedrijf door en door kennen en gaan direct voor (en samen met) jou en je collega’s aan de slag. Dit kan zowel tijdelijk, maar ook op lange termijn.

Videocontent ontwikkeling en creatie

Dat klinkt mooi, en dat is het ook. Onze videomarketingspecialisten gaan voor jou aan de slag om niet alleen mooie video’s te maken, maar juist ook om effectieve marketingvideo’s te maken. Ze duiken in jouw doelgroep en marketingdoelstellingen en ontwikkelen daar de perfecte video’s voor. Ze maken videomarketingplannen, creëren concepten, filmen beelden, animeren graphics en editen effectieve marketingvideo’s. Allemaal onder jouw dak. Wil je het zelf leren? Dan trainen de inhouse video-specialisten jou én je medewerkers. Zij helpen je met alles omtrent videomarketing.

Voordelen een eigen inhouse interim video-specialist

  • Snel schakelen & korte lijnen, doordat de video marketeers bij jou op kantoor zitten
  • Specialisten die jouw bedrijf door en door kennen
  • Een specialist binnen handbereik, onze specialisten hebben allemaal jarenlange ervaring binnen de videomarketing
  • Jouw medewerkers leren van onze videomarketeers
  • Je hoeft zelf geen video-medewerker aan te nemen
  • We bieden deze service vanaf 1 dagdeel per week aan

Meer weten of ben jij geïnteresseerd in een videospecialst voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!