Joep de Kantoorhond in de krant

By Esther Jonker | Video Marketing

jun 13
Joep de kantoorhond in het Algemeen Dagblad

Normaal gesproken schrijven we blogs over videomarketing. En geven we tips over video’s en hoe je daarmee het meeste bereikt. Vandaag hebben we echter even iets heel anders te vertellen. Even een zijstapje, maar we vinden het zo leuk, dat we er een blog aan wijden. Onze kantoorhond Joep, staat namelijk vandaag in het landelijke AD.

Joep in het Algemeen Dagblad

Journaliste Priscilla van Agteren heeft een artikel geschreven over het werken met een hond op kantoor. Uit onderzoek is namelijk gebleken, dat dat goed is voor je. Daar zijn wij het uiteraard helemaal mee eens. Een hond op kantoor is zeer goed voor je (maar wellicht zijn wij bevooroordeeld ;-)).

Op kantoor is Joep een volwaardige collega. Hij werkt alleen niet al te hard, slaapt onder werktijd en wordt betaald in snoepjes. Maar voor de rest hoort hij er helemaal bij . Hij zorgt voor ontspanning en heeft af en toe een gekke bui. Pikt af en toe een vaatdoekje, zodat we ook allemaal in beweging blijven gedurende de dag.

Interview over kantoorhonden

Priscilla heeft voor het interview gebeld met Esther, die haar vertelde over het leven van onze kantoorhond Joep. Wat doet Joep nu eigenlijk op kantoor? En hoe werkt dat praktisch? Wat als er een klant bang is voor honden? Esther vond het erg leuk om daar allemaal over te vertellen.

De volgende dag kwam de fotograaf (Frank Jansen) langs om de foto te maken. Dat vond Joep toch wel erg spannend. Hij is gewend om op camera te komen voor zijn eigen Instagram kanaal, maar een fotograaf met flits, dat was toch een ander koekje. En zelfs met koekjes was het een hele uitdaging. Maar het is gelukt! We staan er allemaal op, en het is een ontzettend leuk artikel geworden (vinden wij 😉 )

Artikel over Joep lezen?

De krant is vandaag te koop (13 juni 2019). Volgende week vrijdag komt het artikel online beschikbaar. Uiteraard delen we dan de link met jullie!
Update 21 juni: het artikel is nu ook online leesbaar.

Wil je de avonturen van Joep blijven volgen? Volg hem dan via zijn Instagram kanaal. Daar plaatst hij onder andere interviews van zijn collega's met hem en foto's van zijn dagelijkse bezigheden. Ook deelt hij regelmatig tips over videomarketing. Het blijft natuurlijk een kantoorhond ;-).

Joep de kantoorhond in de krant

Wil je meer weten over Joep? Of over TVMC? Neem dan gerust contact op met Arjan.