Jura – introductie Giga X8

By Esther Jonker | Portfolio

mei 25

Video Jura Giga X8 

Jura Nederland organiseerde in april 2018 een dealerevent waar de upgrade van de Giga X8 gepresenteerd werd aan de dealers. De presentatie van deze upgrade is ondersteund met een video. 

Vraag Jura Nederland

De presentatievideo van de Giga X8 moet de dealers en de potentiële kantoren laten zien welke wijzigingen en updates de machine heeft gehad. De video dient ook goed afspeelbaar zijn op groot beeld en het geluid moet afgemixt worden voor een grote ruimte. Daarnaast moet het geluid van de video uiteraard ook afgemixt worden voor verspreiding via internet. 

Aanpak video Jura Giga X8 

We hebben er met Jura Nederland voor gekozen de nieuwe machine zo "clean" mogelijk in beeld te brengen. Dit betekent veel wit, rustige beelden en duidelijke graphics. Hierdoor gaat alle aandacht uit wijzigingen en updates van de Giga X8.  Voor Jura is kwaliteit uiteraard onmiskenbaar belangrijk. Door de wijzigingen en upgrades zijn de kwaliteit en het gebruiksgemak nog verder verbeterd. Deze video draait daarom specifiek om de machine en de techniek. Niet zozeer de beleving eromheen. 

Door middel van Sound Design is de video geschikt gemaakt voor de grote presentatie. Hier hebben we het basvolume op aangepast en gezorgd dat het geluid mooie en goed overkomt in de grote ruimte. Daarnaast is er een aparte versie gemaakt voor de verspreiding op internet, want geluid op een computer is uiteraard toch net wat anders.

Gepersonaliseerde video 

Na het event en de presentatie van de nieuwe Giga X8 hebben we de video's beschikbaar gesteld voor alle dealers die aanwezig waren op het event. Hiervoor hebben we  de video gepersonaliseerd. Dit houdt in dat aan het einde van de film het logo en/of naam van de dealer is toegevoegd. Door deze aanpak, wordt de film ook goed bruikbaar voor de eigen marketing van de dealers. De dealers kunnen hun eigen unieke film plaatsen op hun marketingkanalen of rechtstreeks versturen naar potentiële klanten.

Benieuwd naar de video? Bekijk hem dan bovenaan deze pagina.

Lees hier meer over het verschil tussen een interactieve video en een gepersonaliseerde video.