Pers

TVMC helpt organisaties met hoe, wanneer en waar ze hun boodschap het beste kunnen communiceren met bewegend beeld, zodat hun commerciële doelen nog efficiënter worden bereikt. We leveren alleen kwalitatief hoogwaardige marketing video’s die bijdragen aan de groei van onze klanten. Indien gewenst en/of nodig geven wij gevraagd en proactief advies over de videomarketingstrategie.

Het begin van Videomarketing

In 2008 werd TVMC opgericht, door Arjan en Esther. Toen nog onder de naam Jonker Communications. Inmiddels bestaat ons team uit 8 video-professionals.

Arjan Jonker
Arjan is in 2001 afgestudeerd aan de FIlmacademie in Amsterdam. Nadat hij zijn opleiding als filmeditor had afgerond ging hij aan de slag bij MediaChoice, waar hij commercials maakte voor AdInsertion.

In 2007 maakte hij de overstap naar de Consumentenbond om daar zijn marketing kennis te verbreden, waarna hij vervolgens aan de slag ging bij The Valley en werkte als marketeer voor o.a. Praxis, ABN Amro, Kluwer, SDU etc.). In 2008 besloot hij om samen met Esther aan de slag te gaan om organisaties verder te helpen met marketing en dan met name videomarkting!

Binnen TVMC is Arjan creatief verantwoordelijk voor alle projecten.

Esther Jonker
In 2004 is Esther afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, waar zij marketing studeerde. Na haar studie is zij jarenlang werkzaam geweest in het Marktonderzoek waar zij gewerkt heeft voor de Consumentenbond en marktonderzoeksbureau Team Vier. Vanuit Team Vier heeft zij gewerkt voor bedrijven als Achmea, Sanoma en BPD. Samen met Arjan helpt ze graag andere bedrijven met groeien. 

Binnen TVMC is zij verantwoordelijk voor de productie van de projecten en de analyses van de videodata.

Namens TVMC is Esther lid van de verenigingen: Haagsche Business Club, BNI Fazant, HCK en AWC.

Met wie werkt TVMC

TVMC helpt o.a. Big Green Egg, Rode Kruis, SBB, Nuffic, Gemeente Zoetermeer met hun video marketing, maar helpt ook graag de (kleinere) ondernemers met hun zichtbaarheid door middel van video.

Uiteraard zijn wij erg trots op alle projecten die wij samen met onze klanten oppakken. We delen deze (en andere informatie) dan ook graag op onze social media kanalen:
LinkedIn
Facebook
Twitter Esther Jonker
Instagram
Vimeo

Voorlichting over Video Marketing

TVMC zet zich in om zoveel mogelijk de kennis over Video Marketing te delen. Medewerkers van TVMC geven hier daarom regelmatig gastcolleges over bij onder andere de Hogeschool van Rotterdam en de Haagse Hogeschool. 

Ook geeft TVMC aan organisaties die graag meer willen weten over Video Marketing. Met de workshop Customer Journey kijken we samen met de organisaties naar alle mogelijkheden van video marketing binnen hun Customer Journey en hoe zij deze eenvoudig en efficient kunnen inzetten.

Contactgegevens

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Ontdek hier persfoto’s, het logo, en ander promotiemateriaal via deze link:
PERS TVMC

Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie neem contact op via:
Email: pers@tvmc.nl
Telefoon:  070-22 10 569