Team

The Video Marketing Company is een videobureau dat kwaliteit, service en beleving hoog in het vaandel heeft staan! Met elkaar werken we hard voor al onze klanten.

We stellen ons graag aan je voor.

Arjan Jonker

Arjan Jonker  
Creative Director

Ik ben de creative director bij TVMC. Ik ben opgeleid als filmeditor op de Filmacademie en heb jarenlang in de marketingwereld gewerkt. Als editor van TV-commercials en later als marketing- en communicatiestrateeg. Ik ben een beeldend verhalenverteller. Een communicatie/ marketingstrategie omzetten naar een ijzersterke film of video. Dat is waar ik mij elke dag voor inzet. 

Esther Jonker

Esther Jonker  
Producer

Ik ben de managing director bij TVMC, maar noem mijzelf liever producer. Ik zorg dat onze iedereen weet wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het Instagramkanaal van Joep, soms heeft hij namelijk wat hulp nodig. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de marketing en het marktonderzoek. Ik zorg er dan ook voor, dat de marketing-producties  geanalyseerd worden. Meten = weten :-).

Arjan en Esther zijn de eigenaren en het aanspreekpunt van TVMC.

Maar we maken de producties uiteraard niet met z'n twee├źn. Hiervoor werken we samen met een team van video- en marketing professionals. Zowel bij ons op kantoor in Delft, als in het veld.

En uiteraard Joep de Kantoorhond, hij zorgt ervoor dat er af en toe ook gespeeld wordt op kantoor ;-).