Team

The Video Marketing Company is een videobureau dat kwaliteit, service en beleving hoog in het vaandel heeft staan! Met elkaar werken we hard voor al onze klanten.

We stellen ons graag aan je voor.

Arjan Jonker

Arjan Jonker  
Creative Director

Ik ben de creative director bij TVMC. Ik ben opgeleid als filmeditor op de Filmacademie en heb jarenlang in de marketingwereld gewerkt. Als editor van TV-commercials en later als marketing- en communicatiestrateeg. Ik ben een beeldend verhalenverteller. Een communicatie/ marketingstrategie omzetten naar een ijzersterke film of video. Dat is waar ik mij elke dag voor inzet. 

Esther Jonker

Esther Jonker  
Managing Director 

Ik ben de managing director bij TVMC, maar noem mijzelf liever producer. Ik zorg dat onze iedereen weet wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het Instagramkanaal van Joep, soms heeft hij namelijk wat hulp nodig. Ik ben opgeleid als marketeer en ben werkzaam geweest in het marktonderzoek. Ik zorg er dan ook voor, dat de marketing-producties  geanalyseerd worden. Meten = weten :-).

Jordy Pigmans

Jordy Pigmans  
Editor / Cameraman

Ik bewerk video’s voor TVMC, maar zit niet elke dag achter de computer. Ik ben ook vaak op pad om te filmen. Mooie beelden maken, die onze klanten helpen groeien! Hiervoor reis ik door heel Nederland (soms zelfs buitenland). Iedere keer weer een ander project is wat het leuk maakt. 

Denise Wuijster

Denise Wuijster
Editor / Camera & YouTube expert

Ik maak de animaties bij TVMC. Ze noemen mij hier ook wel animatie-koning. Naast animaties, bewerk ik ook andere video’s. Daarnaast ben ik ook YouTube-expert. Ik weet alles over YouTube kanalen en hoe je die het beste kunt inzetten voor je bedrijf. Samen met Vincent bedenk ik ideeën voor ons TVMC-YouTubekanaal. Neem een kijkje!

Vincent Feijt
Junior creative producer

Ik loop stage bij TVMC sinds januari 2019. Video’s bewerken is waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Ik ben ook erg creatief en bedenk samen met Denise onder andere de scripts voor onze how-to-video’s op YouTube. Tijdens het filmen van deze blogs help ik met de belichting, het filmen en het geluid. 

Vivian Brummer

Vivian Brummer  
Marketing & Communicatie 

Ik houd mij vooral bezig met het up-to-date houden van de website en social media van TVMC. Ik schrijf teksten over videomarketing en vertel over de videoproducties van TVMC. Daarnaast sta ik net als mijn andere collega’s soms voor de camera om over deze blogs te vertellen.  

Britt Voskamp

Britt Voskamp  
Junior Animator

Ik ben er af en toe om te helpen met animaties en video’s, want daarnaast zit ik full-time op het Grafisch Lyceum. Maar in mijn vakanties vind ik het altijd leuk om in mijn vrije tijd hier te werken en te leren.  

Joep de kantoorhond

Joep  
Party Animal

Ik ben eigenlijk de hele dag bezig met content maken voor mijn Instagram. Poseren, trucjes doen en héél goed concentreren. Wanneer ik hier niet mee bezig ben, pak ik mijn rust. Dan kun je mij languit vinden op het tapijt. 

Leontien Adriaanse

Leontien Adriaanse  
Editor / Cameravrouw

Ik studeer op dit moment bij de AKV St. Joost. In mijn vakanties kun je mij ook op de werkvloer tegenkomen bij TVMC om te helpen met het bewerken van video's.