Rode Kruis – Gala

By Vivian Brummer | Portfolio

mrt 01

Rode Kruis Gala

Op 11 november 2017 was de 30e editie van het jaarlijkse Rode Kruis Gala. Een groot event dat werd gehouden in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus op Scheveningen om geld op te halen voor het Rode Kruis. De avond werd met ruim 300 gasten gevierd.   

Wederom was het dit jaar een groot succes met onder andere optredens van Mariska Kolck, de Coronas en de Motown Marbles. De avond werd gepresenteerd door Dennis Weening en Shelly Sterk. De opbrengsten van het gala worden gebruikt om het werk van het Rose Kruis te kunnen voortzetten en inwoners van Den Haag en omstreken te ondersteunen waar nodig.

Vraag

De gala avond heeft een breed programma. Om geld op te halen voor het Rode Kruis, is er een veiling en een loterij. Maar de avond draait niet alleen hierom. Het is een feest! Er wordt daarnaast daarom ook heerlijk gegeten, uitgebreid gedanst en mooi gespeecht. Ieder jaar werken er grote partners van het Rode Kruis mee aan het succes van het event.

Aan ons is gevraagd een video te maken waarin alle elementen van de avond aanbod komen. Met de video willen wij onder andere nieuwe partners laten zien wat de gala-avond inhoudt. Op deze manier kunnen mensen zien wat het programma is en hoe de sfeer voelt. De video moet een impressie geven en daarbij ook uitnodigend zijn.

Uiteraard is de video, voor de gasten die in 2017 aanwezig waren, ook een mooi aandenken aan de geslaagde avond. 

Aanpak 

Vanuit TVMC was er de hele avond een crew van twee personen aanwezig in het Kurhaus.  Zij hebben de hele avond gefilmd en hierdoor hadden achteraf veel goed materiaal om mee te werken.  Dit is verwerkt in een video-verslag van ongeveer 3 minuten.

Alle belangrijke momenten op de avond zijn in de video weergegeven, zoals de speech van de burgemeester, het grote opgehaalde bedrag voor het Rode Kruis en uiteraard het feest.

Achteraf zijn de kleuren met Colorgrading subtiel aangepast zodat deze goed aansluiten bij de huisstijl van het Rode Kruis en het beeld mooi overloopt.

Bekijk bovenaan deze pagina het volledig verslag van het gala.  Benieuwd naar andere events die wij gefilmd hebben? Bekijk dan deze video van het feest van de Haagsche Business Club.