Solimare – Drone video

By Vivian Brummer | Portfolio

nov 20

Een aantal maanden terug hebben we diverse video’s ontwikkeld voor de waterparken van Watergames & More. Deze werden online gebruikt voor diverse marketingcampagnes door Secure Design. Afgelopen zomer hebben we gefilmd bij nog een waterpark in Duitsland, namelijk bij ENNI Solimare in Moers. ENNI-groep is een innovatieve servicegroep die bestaat uit drie bedrijven. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten. Hun strategie is om activiteiten in de regio te innoveren. En daar horen de waterparken van Watergames & More natuurlijk bij!

Vraag Solimare

Watergames & More maakt namelijk schitterende waterparken, unieke glijbanen en vrolijke spray-parks. Zij vinden water namelijk het mooist denkbare speelgoed! Met hun producten laten ze zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier genieten van water. Tijdens de warme en de koude zomerdagen.

Van Spray Parks (interactieve waterspeelplaatsen) tot aquafitnesscentra en van opblaasbare Challenge Tracks tot waterglijbanen. Aan ons de leuke taak, deze onderdelen goed in beeld te brengen, waarbij het plezier van de gebruiker de boventoon voerde en de kijker meteen zin heeft in een duik en een ritje de glijbaan. 

Aanpak

Wij hebben het park  bezocht in Moers in Duitsland. Hier hebben wij door middel van drone shots een bovenaanzicht van het park gefilmd. Deze shots zijn ook als eerst te zien in de video. Het park kan zo van bovenaf worden bekeken en je ziet meteen wat het park te bieden heeft.

Daarnaast hebben we beelden van het watertoestel opgenomen. De gebruikers van het watertoestel laten hun enthousiasme zien tijdens het glijden van de glijbaan. Daarnaast hebben we ook nog een GoPro shot gemaakt van de glijbaan. Zo krijgt de kijker het idee dat hij/ zij van de glijbaan afglijdt.

Ook deze keer hebben we weer gebruik gemaakt van ColorGrading. Dit houdt in dat de kleuren in de video iets worden aangezet. Hierdoor komen de kleuren fris en helder over op beeld.

Video op beurs

Van de video is ook een beursedit gemaakt, een beursvideo. Zodat de mooie producten ook goed zichtbaar zijn in de beursstand. Deze video is zo aangepast, dat hij de aandacht trekt, niet storend is en ontzettend leuk om naar te kijken! benieuwd? Neem hier een kijkje.

Meer video's zien van Watergames & More? Bekijk ze in ons blog over de andere video's