Vervuld – Stage AV Vormgeving

By Esther Jonker | Vacatures

mei 30
Stage AV Vormgeven

Zoek jij een stage AV Vormgeving?

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor je stage AV Vormgeving of AV Specialist? Lees dan zeker even verder. Wij hebben namelijk plaats voor 2 studenten!

TVMC is gevestigd in het hartje van Den Haag. We produceren video's die volledig bijdragen aan de marketing- of communicatiedoelstellingen van onze klanten.

Door slimme productiemethoden produceren wij hoge kwaliteit content, binnen een kort tijdsbestek. Door daarnaast voor de verspreiding de verschillende marketingkanalen goed in te zetten, halen we echt het hoogste rendement uit een productie voor onze klanten.

Het bedrijf bestaat uit twee labels: TVMC en VideoAbo. Je werkzaamheden betreffen voornamelijk het ontwikkelen van concepten, het schrijven van scripts, (her)monteren van beelden en het uitzendklaar maken van files. We vragen veel van je tijdens je stage AV Vormgeving, maar geven je ook de mogelijkheid om erg veel te leren. Je mag bij ons meewerken aan het volledige traject van het produceren van marketingvideo’s. Je gaat voor zowel VideoAbo als TVMC aan de slag.

Heb jij?
- Gevoel voor commercie
- Kennis van (of interesse in) marketing
- Geen 9-5 mentaliteit
- Doorzettingsvermogen
- Oog voor detail
- De drive om door te gaan tot de hoogste kwaliteit

Ben jij?
- Actief op Social Media
- Boordevol nieuwe (commerciële) ideeën en niet bang deze in praktijk te brengen
- Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en schrift
- Bekend met Apple OSX en Adobe software zoals Première Pro
- En zeer leergierig?

Stuur dan je reactie (of een video) naar Esther (esther@tvmc.nl) en laat ons weten waarom juist jij bij ons je stage AV Vormgeving wilt lopen!

Wij bieden een stagevergoeding: € 200,- per maand

Benieuwd naar je collega's? Bekijk dan onze teampagina en making-off.  
Meer zien van ons portfolio?

Let op! Op kantoor is een hond aanwezig