Team Vier – Recruitment video

By Vivian Brummer | Portfolio

nov 08

Team Vier is een full service marktonderzoeksbureau. Ze bestaan al sinds 1983 en zijn gevestigd in Amsterdam. Team Vier doet zowel kwalitatieve- als kwantitatieve onderzoeken. Ze beschikken in-house over alle onderzoeksmethodes waardoor de opdrachtgever de aanpak krijgt die volledig aansluit op de onderzoeksvraag. Ze zijn specialisten in het onderzoeksvak!

Met een eigen callcenter zijn ze ook erg flexibel in het inzetten van de juiste methode van onderzoek. Daarnaast werken ze in projectteams met experts en is het contact met de opdrachtgever erg persoonlijk. 

Aanpak recruitment video 

Samen met Team Vier hebben we gekozen de focus te leggen op het uitgebreide werkgebied van Team Vier en daarnaast een impressie te geven wat ze allemaal doen. Hun expertises worden in de video in de spotlight gezet. De video duurt totaal 1,5 minuut duren. In deze 1,5 minuut worden er meerdere werknemers aan het woord gelaten. Zij vertellen over Team Vier en zo krijgen de kijkers een duidelijk beeld van het bedrijf.

De video's zijn niet op een specifieke vacature toegespitst, maar juist op employer branding.

De werknemers vertellen over hun specialisme. De werknemers zijn goed bekend met het onderwerp waarover zij vertellen. Zo komen ze spontaan, ontspannen en natuurlijk over op beeld. 

De film is opgebouwd uit losse onderdelen. De film kan dan in zijn geheel online worden gezet, maar hij kan ook in delen worden geplaatst. Zo zijn er ook allemaal korte filmpjes waarin verschillende functies worden uitgelicht.  

Meer weten over de mogelijkheden HR-video's? Lees dan verder op onze pagina over recruitment video en/of employer branding.

Afsluiter

TVMC heeft verschillende cases uitgewerkt, met betrekking tot recruitmentvideo's. Bijvoorbeeld met vacaturevideo's, maar ook employer branding.

Wil jij jouw kandidaten ook actie laten ondernemen? Neem dan contact op met Arjan Jonker. Hij legt je graag uit hoe we dat ook voor jou kunnen doen.