Teampagina: The Making Of

By Vivian Brummer | Video Marketing

apr 19
TVMC behind the scenes teampagina

Making of: teampagina

Omdat we ons graag wilden voorstellen, hebben we een nieuwe pagina! Een persoonlijk kijkje in ons team: De teampagina. Een korte introductie van de werknemers die zich dagelijks inzetten om de beste video’s te maken. Wellicht heb je hem al gespot, anders: kijk snel hier.

Als videomarketing bedrijf gaan wij mee met de trends. Daarbij moet de website natuurlijk ook worden bijgehouden. Daarom hebben we een teampagina aangemaakt. Een pagina waar alle werknemers zichzelf voorstellen met een stukje tekst en een foto.

Maar voordat deze pagina in elkaar werd gezet, ging er een proces aan vooraf.

De vragenlijst

Voor de teksten onder de foto moest er een vragenlijst worden ingevuld met gecompliceerde vragen als: ‘waarom heb jij gekozen voor TVMC?’ en ‘wat is jouw connectie met video?’ Deze vragen werden allemaal beantwoord en vervolgens verwerkt in een kort verhaaltje. Na het invullen van deze vragenlijst moesten uiteraard de foto’s worden gemaakt. Dat was nog niet zo gemakkelijk voor ons....

De officiële fotoshoot

Misschien wel het belangrijkste: de foto, daar willen we natuurlijk wel goed opstaan. We staan bij voorkeur achter de camera, maar ook hier ontkwamen zelfs wij niet aan. Hup, met z’n allen voor de camera! Leontien was de fotograaf en Jordy filmde de behind the scenes tijdens de shoot.

Toevallig had Arjan de dag ervoor een afspraak bij de kapper. Esther heeft, nadat de dag van de fotoshoot bekend was, ook maar een afspraak gemaakt bij de kapper om haar haren in model te föhnen.

De shoot begon om 16:00 uur. Vlak ervoor werd de make-up nog even bijgewerkt en in de spiegel gekeken. Gelukkig had Arjan aan de anti-glim poeder gedacht voor de glimmende voorhoofden. Handig voor bij video’s, maar onmisbaar als wij zelf zenuwachtig voor de camera moeten verschijnen. Zo kon Leontien mooie plaatjes van ons schieten. De foto’s moesten natuurlijk wel meteen worden bekeken en meerdere malen worden overgedaan wanneer het model niet tevreden was over de gezichtsuitdrukking.

team TVMC

Joep als model

Natuurlijk moest Joep ook op de foto. Nog een grotere opgave dan gedacht. Aangezien Joep op dezelfde hoogte moest staan om dezelfde achtergrond te krijgen. Nadat we Joep op een stoel hadden gelokt en Arjan hem naar het ‘vogeltje’ liet kijken, konden we een aantal mooie portretten van hem schieten.

Het eindresultaat

Het uiteindelijke resultaat is een pagina waarin wij ons als team voorstellen. Om op deze manier mensen beter kennis te laten maken met TVMC. En uiteraard hebben we er ook een leuke video van gemaakt.

Wil je meer behind the scenes beelden zien van ons? Volg ons dan op Facebook.