TVMC Showreel 2018

By Vivian Brummer | Portfolio

apr 05

Afgelopen jaar hebben wij weer mooie video’s mogen maken en samengewerkt met verschillende bedrijven en organisaties. De projecten die wij hebben gefilmd lopen uiteen van informatievideo’s tot receptenvideo’s. En van animatievideo's tot cinematografische films. Zoveel uiteenlopende projecten en zo ontzettend leuk om te mogen doen!

Verschillende projecten

Afgelopen jaar hebben wij onder andere gefilmd voor Jura. Jura maakt koffiezetapparaten en heeft het apparaat Giga X8 in hun collectie een upgrade gegeven. Zij wilde in een presentatievideo laten zien welke wijzigingen en updates de Giga X8 heeft gehad. De video is gemaakt om dealers en potentiële kantoren op de hoogte te brengen van de upgrades. 

Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook video is gemaakt voor Team Vier. Een video met een heel ander doel en concept dan de video voor Jura. Voor Team Vier hebben wij een recruitment video gemaakt. Een video waarin je toekomstige werknemers laat zien wie er bij jouw bedrijven werken en waar jouw bedrijf voor staat. 

De projecten die wij in 2018 hebben gefilmd, lopen dus erg uiteen. Zo hebben wij ook een volledige animatievideo gemaakt voor D@ta-coach. Waarin zij uitleg geven over hun product met als doelgroep potentiële klanten.

het was weer een mooi jaar, vol met leuke klanten en effectieve marketing video's. Van alle verschillende projecten krijgen wij ook heel veel inspiratie voor een nog beter resultaat! Dus, we zijn al weer volop aan het werk voor een top 2019 voor onze klanten.

Meer zien?

Daarnaast komen in de showreel video’s voorbij voor de gemeente Den Haag, Big Green Egg, Watergames & More, DataMondial, Universiteit Twente, Fonds 1818 en Eer en volharding. Ben je benieuwd naar nog meer video’s die wij hebben gefilmd? Neem dan een kijkje op onze Vimeo pagina. 

Meer weten over video marketing?

Neem dan contact op met Arjan Jonker. Hij legt je graag uit hoe we jouw organisatie kunnen laten groeien door de inzet van effectieve video's.