User Generated Content

Je klanten sturen je regelmatig video’s toe. Bijvoorbeeld van events, hun reizen of terwijl ze jouw product gebruiken. Super leuk! En ontzettend fijn dat je zulke betrokken klanten hebt. Dat zegt heel veel over jou en jouw product/dienst. Maar hoe zet je deze user generated content nu goed in op social media?

Eigen video’s laten maken

Maar naast dat het leuk is om deze video’s te ontvangen, kun je er ook actief naar vragen. Dit soort video’s zijn namelijk perfect in te zetten voor je communicatie. Hoe tof is het om je event te laten zien door de ogen van de bezoekers of om een testimonial te plaatsen op je site.

Uiteraard zijn deze video’s ook door ons te produceren, maar soms is het niet nodig om de video’s professioneel te laten filmen. Gewoonweg, omdat je de beelden al hebt!

User Generated Content communicatie

Maar ja, dan heb je die beelden…. Maar hoe zet je die nu goed in? Het geluid is niet helemaal perfect en er zitten ook wat stukken in die eruit geknipt mogen worden. Daar heb je eigenlijk geen tijd voor en/of zin in, maar toch wil je heel graag die video.

Stuur dan je beelden naar ons op. Dat kan via de server, of via bijvoorbeeld ‘WeTransfer’. Wij maken er mooie bruikbare video’s van die jij meteen in kan zetten op de door jouw gewenste kanalen. Zo kost het voor jou geen tijd en heb je toch mooie user generated content, die aansluit bij jouw marketingdoelen.

Voordelen publiceren User Generated Content

  • De beelden zijn authentiek en daardoor heel krachtig
  • Klanten vinden het leuk om iets te vertellen. Ze voelen zich dan nog meer verbonden met jouw bedrijf
  • Doordat wij de kwaliteit van de beelden upgraden, doet de video geen afbreuk aan jouw merkbeleving
  • Doordat wij de beelden editen, kunnen we eventuele lange pauzes of versprekingen verwijderen. Hierdoor zijn er geen “stoorfactoren” voor de kijkers

Wil je meer weten over wat user generated video’s voor jouw bedrijf, dienst of product kunnen doen? Neem dan contact met Esther op. Wist je trouwens dat we dit ook voor jouw vlogs doen?