Video marketing

Videomarketing is niet alleen een video waarin jij je marketingboodschap vertaalt. Videomarketing is meer. Het is bijvoorbeeld ook het verwerken van video’s die jij krijgt van je klanten. 

Jouw klanten sturen je video’s op waarin zij vertellen over jouw product, maar jij hebt geen idee wat je met de video’s moet. Wij kunnen je dan helpen met het verwerken van deze video’s naar één grote film. Dit noemen we user generated content

Videoanalyse

Dit is een effectieve ontwikkeling, omdat je op deze manier het doel van je video kan aanscherpen. Met statistieken kun je veel leren over het succes van je video. Video analyse is het combineren van gegevens en filteren van informatie, om zo tot de juiste conclusies te komen. Door het analyseren van video’s kun je leren hoe je je doelstellingen beter bereikt. 

VideoAbo

We kunnen deze video’s ook opsplitsen in meerdere korte video’s. Wij hebben namelijk de ervaring dat meerdere korte video’s beter werkt dat één lange video. Op deze manier blijf je namelijk online regelmatig onder de aandacht met nieuwe content. Zo wordt de kijker herinnerd aan jouw merk of product wat zorgt voor een hogere conversie. Wij bieden daarom ook videoabonnementen aan.

Waar plaats jij je video?

Maar waar moet jij je video dan plaatsen? Op LinkedIn, Instagram, je website? Ieder platform heeft een ander publiek. Daarnaast maakt het ook uit wat de lengte is van je video. Op YouTube zijn mensen namelijk gewend om langere video’s te bekijken, terwijl op Instagram de video weer kort moet zijn. De voordelen en tips van platform specifieke media hebben wij ook voor je op een rijtje gezet. 

Je eigen videomarketingspecialist

Zou jij nou graag hulp willen bij het ontwikkelen en/ of het opzetten van video’s? Dan kunnen wij jou ondersteuning bieden. Wij bieden interne ondersteuning op het gebied van videocontent met een onze eigen videomarketingspecialisten.   


Dus heb jij nou hulp nodig bij de videoanalyse of zou jij wel een videospecialist kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op bij vragen.