Watergames & More – Video’s

By Esther Jonker | Portfolio

aug 28

Video Waterparken

Samen met S ecure Design Webdevelopment hebben we diverse video's ontwikkeld over de waterparken van Watergames & More. Deze video's worden online gebruikt voor diverse marketing campagnes.

Vraag video Watergames

Watergames & More maakt schitterende waterparken, unieke glijbanen en vrolijke spray-parks. Zij vinden water namelijk het mooist denkbare speelgoed! Met hun producten laten ze zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier genieten van water.

Van Spray Parks (interactieve waterspeelplaatsen) tot aquafitnesscentra en van opblaasbare Challenge Tracks tot waterglijbanen. Aan ons de leuke taak, deze onderdelen goed in beeld te brengen, waarbij het plezier van de gebruiker de boventoon voerde.

Aanpak videoproductie

Onze crew heeft twee parken bezocht waar Watergames & More hun mooie producten hebben mogen plaatsen: Vakantiepark De Boomgaard en Sportcentrum De Koploper. Op deze parken hebben wij de diverse waterspel-onderdelen visueel in kaart gebracht. De vrolijke gebruikers laten hun enthousiasme zien tijdens het spelen met het water. De zon ontbrak op sommige momenten, maar dat drukte zeker niet de pret van de zwemmers.

Ondanks dat het geen zonnige dag was, is dat niet de zien op de video-beelden. Deze zijn zonniger gemaakt door middel van ColorGrading. ColorGrading houdt in dat de kleuren iets worden aangezet. Waardoor de kleuren fris en helder in de video worden weergegeven.

Wil je nog een andere video zien van de projecten van Watergames & More? Kijk dan op onze Vimeo.