Zakelijk vloggen

Vloggen is tegenwoordig niet alleen voor jongeren of bekende mensen. Ook steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van deze video-blogs. Bedrijven die vloggen geven een ‘kijkje achter de schermen’ en versterken hun band met hun klanten (en prospects).

Zakelijk vloggen

Vloggen als marketinginstrument heeft vele voordelen. Vlogs geven je bedrijf een gezicht, de video’s zijn aantrekkelijk en je bereikt er een grote groep mensen mee. Ze passen perfect in de customer journey van jouw klanten. Vloggen maakt een bedrijf persoonlijk waardoor klanten zich sneller aangetrokken voelen tot een bedrijf. Je kunt er een leuk kijkje mee achter de schermen geven. Hoe ziet een werkdag eruit, wat gebeurt er allemaal tijdens de organisatie van een event etc.

Hulp bij vloggen

Sommige bedrijven vloggen al jaren en hebben alle apparatuur en zelfs een eigen studio. Andere bedrijven, beginnen net, of willen graag maar durven niet voor de camera. Of een groep collega's wil graag gaan vloggen, maar willen wel dat hun vlogs elkaar versterken. Wat jouw vraag ook is, wij helpen je. 

Leren vloggen

Wil jij ook vloggen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wij komen langs en leren je alles over vloggen. We helpen je met de camera instellen, lampen plaatsen en geven vele andere tips! Samen zorgen we ervoor dat jij goed voor de camera staat, mét een sterk verhaal natuurlijk. Want met alleen mooie beelden ben je er niet.

Editten zakelijke vlogs

Of heb je er eigenlijk helemaal geen tijd voor? Dan helpen wij jou graag een handje. Je stuurt ons jouw beelden toe en wij maken er leuke en effectieve vlogs van.

Voordelen zakelijk vloggen:

  • Je bent zichtbaar voor je (potentiële) klanten
  • De kijkers krijgen een laagdrempelig kijkje achter de schermen
  • Je kunt eenvoudig je kennis delen met je volgers
  • Door onze hulp met de edit kost het je niet veel tijd
  • Met onze vloghulp, weet je zeker dat je professioneel en toch likeable overkomt

Wil jij ook zakelijk gaan vloggen? Wij helpen je graag. Neem voor meer informatie contact op met Esther Jonker.